STARTSIDA Artiklar Om oss Bonusar Länkar Kontakt
     

Bingo Regler
Svensk Bingo
Nät Bingo
Att spela Bingo
 
Spelvarianter
Artiklar
Bil Bingo
Bingo hallar
 
Mer Bingo
Bingo
Svenska Bingohallar

Trots bingons explosion på internet under de senare åren, så lever och frodas ett stort antal landbaserade bingohallar runt om i Sverige, allt ifrån Luleå i norr till Malmö i söder. Dessutom så arrangeras det tillfälliga bingospel på många orter, vilket betyder att live bingo ännu inte slagits ut av bingohallarna online. Trivsamheten i att sitta tillsammans med andra bingospelare, sitta och små prata och kanske njuta en kopp kaffe i pausen kan
för många inte slå bingo spelandet framför en dataskärm. De flesta som spelar bingo gör ju det för själva gemenskapen och inte på grund utav spelet i sig!

Kom under 60-talet

Själva bingospelandet dök upp i Sverige under 60-talet, vilket man kan tacka idrottsföreningarna för. Med hjälp utav bingon så fick föreningarna möjlighet att bättra på sina klubbkassor och populariteten växte sakta men säkert fram. Succén med TV-sända Bingolotto kan inte ha gått någon förbi, då satt hela familjer under 90-talet bänkade framför sina TV-apparater. Ett tag var sifferspelet i det närmaste kultförklarat och kändisarna slogs om att få uppträda i pauserna. Idag så har spelet inte samma genomslag och Bingolotto sänds inte längre på bästa sändningstid. Allt fler väljer att spela på någon utav alla bingohallar online, där spelen går fortare och vinsterna är högre.

Men i många svenska städer så rullar fortfarande bollarna i takt med att bingopennorna glöder, så ännu har inte livebingon förlorat kampen med bingohallarna online. Så var inte rädd för att samla ihop ett par vänner en kväll i trevligt sällskap och spela bingo.

 


Bingo
Bingochatten
Bingo ordlista
Bingotips
Bingons Historia
Vett och etikett
 
 
Bingo på nätet
Spela bingo på nätet
Bingo Bonus
Bingo FAQ
Att tänka på
 
 
Övrigt på nätet
Betting
Poker