STARTSIDA Artiklar Om oss Bonusar Länkar Kontakt
     

Bingo Regler
Svensk Bingo
Nät Bingo
Att spela Bingo
 
Spelvarianter
Artiklar
Bil Bingo
Bingo hallar
 
Mer Bingo
Bingo
Bingo Bonus

De flesta bingosidor erbjuder sina nya medlemmar bingo bonusar. Bonusarna kan variera i storlek och när de betalas ut. De mest vanliga bingobonusarna som brukar förekomma är välkomstbonus samt återinsättningsbonusen. En välkomstbonus brukar man få i samband med att man skapat ett spelkonto och gjort den första insättningen. Återinsättningsbonusar betalas ut till de lite mer trogna bingospelarna. Denna bonus kan betalas ut lite närsomhelst till spelarna. Vissa
bingosidor betalar ut sina återinsättningsbonusar varje gång spelarna fyller på sitt spelkonto och en del betalar ut en gång i månaden. Det varierar mycket mellan olika bingosidor, så ta en rejäl titt innan du bestämmer dig för en bingosida som erbjuder bingobonus.


Bonusar som varierar i det mesta
De olika bonus beloppen brukar även de variera kraftigt. Men oftast så går bonusen efter en viss procentdel utav den summan som du sätter in på ditt spelkonto. En del är väldigt generösa och bjuder på 100% av summan. Dvs. om du skulle sätta in 100 kronor så får du 100 kronor i bonus vilket blir tvåhundra på ditt konto. Men alla bonusar betyder inte pengar, en bonus kan bestå utav andra förmåner som t.ex.. gratis bingobrickor, presentkort samt rabatter med mera.

Låt dig inte luras
Det är lätt att lockas med av alla bonusar som erbjuds. Men här gäller det att se förbi alla lockelser än hur underbara de låter. Det allra viktigaste är att du som spelare trivs med bingosidan som du väljer. Så börja med att kolla runt på olika Bingosidor och känn efter hur väl den sidan passar dig som person. Funkar du ihop med färgerna, ljuset och är sidan lätt att navigera på? När du väl hittat några sidor som du känner för så kan du börja jämföra bingo bonusar. Det är väldigt viktigt att man synkar ihop med sidan om man vill bli en bra bingospelare. Det är lätt att man tappar koncentrationen om man spelar på en sida med för starkt ljus, fel färgsättning osv. Så tänk på detta och låt dig inte lockas iväg av alla bingo bonusar som lockar.

 

 


Bingo
Bingochatten
Bingo ordlista
Bingotips
Bingons Historia
Vett och etikett
 
 
Bingo på nätet
Spela bingo på nätet
Bingo Bonus
Bingo FAQ
Att tänka på
 
 
Övrigt på nätet
Betting
Poker