STARTSIDA Artiklar Om oss Bonusar Länkar Kontakt
     

Bingo Regler
Svensk Bingo
Nät Bingo
Att spela Bingo
 
Spelvarianter
Artiklar
Bil Bingo
Bingo hallar
 
Mer Bingo
Bingo
Svensk Bingo

Det finns två versioner utav svensk bingo ute på nätet. Den ena varianten är en helsvensk sida och den andra är även den svensk men ligger placerad på en internationell bingosida. Är man av den vara som föredrar att det ska var enkelt och inga krångligheter så är en svensk bingo version något för dig. Här får du hjälp samt all information på svenska. Allting är helt anpassat efter den svenskes behov.

Finlandskryssning för två
Väljer man att spela svensk bingo online så har man den klassiska bingon kryddad med mängder av möjligheter. Här kan man njuta av häftiga vinster, bonusar i olika utbud, andra småspel med mera. Allting på dessa sidor är härligt svenskt. Skulle man t.ex.. ta hem en vinst innehållande en kryssning för två så brukar detta innebära en finlandskryssning eller en skärgårdskryssning någonstans i Sverige.

Nya bekantskaper väntar
I de svenska bingo rummen på nätet så finns även bingochattar där man kan prata med andra bingospelare. Detta är något som har blivit väldigt populärt i bingorummen på nätet och de flesta spelar bingo mest för chattens skull. I chatten så träffas människor runt om hela Sverige. När man chattar i dessa bingorum så gäller det att visa de andra respekt och inte störa i onödan. På dessa chattar så är det många som har hittat vänner för livet, en del har till och med träffat sin själsfrände. Testa att vidga dina vyer lite och prova på en internationell bingo chat, där man kan hitta nya vänner världen över.

 


Bingo
Bingochatten
Bingo ordlista
Bingotips
Bingons Historia
Vett och etikett
 
 
Bingo på nätet
Spela bingo på nätet
Bingo Bonus
Bingo FAQ
Att tänka på
 
 
Övrigt på nätet
Betting
Poker