STARTSIDA Artiklar Om oss Bonusar Länkar Kontakt
     

Bingo Regler
Svensk Bingo
Nät Bingo
Att spela Bingo
 
Spelvarianter
Artiklar
Bil Bingo
Bingo hallar
 
Mer Bingo
Bingo
Bingo på nätet

Ute på internet så har intresset för bingo växt sig riktigt starkt. Bingo har under många år varit väldigt populärt ute i vårt avlånga land, under många år så samlades människor i olika åldrar och kön för att träffas och spela bingo. Det blev snabbt till ett socialt sammanhang och än i dag så spelas det mycket runt om i bingohallarna. Många har varit skeptiska till att spela bingo på nätet eftersom att man trodde att den sociala biten skulle förstöras, men nu har motsatsen talat. De flesta bingosidor har nämligen börjat med chattar för spelarna så att man under spelets gång kan hålla god kontakt med de andra spelarna samt få hjälp på vägen. Många spelare har fått många och nya bekantskaper runt om i Sverige vilket de inte fått genom den lokala bingohallen. Idag så spelas bingo på nätet som aldrig förr.

Lätt för nybörjare
Att börja spela bingo på nätet är väldigt enkelt och det går snabbt att lära sig spelet. Ute på dessa bingosidor så finns alltid en bingovärdinna till hands om något problem skulle uppstå eller om man bara vill fråga något. Denna bingovärdinna ropar även ut det lilla extra som extravinster och förmedlar extratävlingar samt större evenemang.

Härligt uppfriskande och glada skratt
Oftast så spelar man bingo mest för den social biten samt att det är väldigt kul, men självklart så lockar även de stora vinsterna som gömmer sig bland jackpottarna. Det finns många olika bingospel att välja mellan och även här vinner bingo på nätet över de traditionella bingohallarna där det oftast bara är ett bingospel som spelas. Stämningen spelarna emellan på dessa sidor är väldigt uppfriskande och härlig. De flesta är väldigt hjälpsamma och det lockas med många skratt.

Bingo på nätet är lättillgängligt
Det som är behändigt med att spela bingo på nätet är att alla kan spela. Vare sig man jobbar heltid, har småbarn, är krasslig eller bara vill vara hemma så kan man närsomhelst utan att lämna hemmet starta igång datorn och börja chatta, spela och förhoppningsvis vinna lite pengar. Det är svårt att få tiden att räcka till och att gå ner till en bingohall tar lite planering, man kanske behöver barnvakt, är för trött, känner sig inte riktigt i form för att träffa andra människor osv. då är det väldigt tacksamt att bara kunna starta igång datorn och börja spela.

Bingo Bonus

Här kan du hitta allt om Bingo på nätet

 


Bingo
Bingochatten
Bingo ordlista
Bingotips
Bingons Historia
Vett och etikett
 
 
Bingo på nätet
Spela bingo på nätet
Bingo Bonus
Bingo FAQ
Att tänka på
 
 
Övrigt på nätet
Betting
Poker