STARTSIDA Artiklar Om oss Bonusar Länkar Kontakt
     

Bingo Regler
Svensk Bingo
Nät Bingo
Att spela Bingo
 
Spelvarianter
Artiklar
Bil Bingo
Bingo hallar
 
Mer Bingo
Bingo
Vett och etikett i Bingo

  Har du någonsin spelat bingo i en bingohall? Då känner du säkert igen att det låter väldigt mycket i dessa hallar. Ett vanligt förekommande läte är shh.. Med en aning arg ton i lätet. Alltid blir någon irriterad på någon. Än om det inte surras utan man enbart kan höra små viskningar lite överallt så kan det vara väldigt svårt att höra vad utroparen säger. Det är det som är så skönt med att spela bingo på nätet. Du kan spela
musik, sjunga, ungarna kan härja loss bredvid dig och ändå slipper du höra shh, från någon irriterad medspelare. Än om det känns mycket friare att spela bingo online så finns det ändå vissa regler att följa även ute på nätet.

Vett och etikett i bingochatten
Som sagt så är det fullt tillåtet att chatta hur mycket man vill under ett bingospel men skulle dock man få korta svar tillbaka eller inget svar alls så är det bara att acceptera att denne spelare hellre koncentrerar sig fullt ut på spelet och gå vidare till någon annan. I chattrummen måste man även hålla ett vårdat språk och istället för att surna till då någon annan än dig får bingo, så är det bara att svälja stoltheten och gratulera denne. Om det kommer in en ny spelare i bingochatten så kan moderatorn i chatten stänga av och kasta ut denne från chatten samt samtliga bingosidor som tillhör nätverket.

Bonusar och kampanjer
Att få en bingobonus är en perfekt start för nya medlemmar att testa sig fram i bingovärlden gratis, bonusarna brukar variera i storlek men oftast är de väldigt generösa. Det finns även olika typer utav bonusar samt kampanjer som är till god nytta för spelarna. Tyvärr så missköts dessa en hel del och många försöker öppna flera konton hos spelsajter som erbjuder bra bonusar. Det tråkiga är att det är de ärliga bingospelarna som får lida för detta vett och etikettbrott vilket resulterar i minde bonusar samt kampanjer.

Bingoforum
Ibland så kan man ha oturen att möta dåliga bingosajter som känner sig besviken på. Man kanske blivit illa behandlad, kommunikationen mellan de som ägt sidan inte funkat som det skulle osv. visst detta är fullt förståeligt att man ibland skulle vilja göra något otrevligt. Många beger sig snabbt till bingoforum och spyr ut sin galla där. Detta är inte okey inom bingons vett och etikettvärld. Kom ihåg det viktigaste om du ska skriva av dig, Smutskastning av bingosajter är något som man ska undvika, då detta inte är okey.

 

 


Bingo
Bingochatten
Bingo ordlista
Bingotips
Bingons Historia
Vett och etikett
 
 
Bingo på nätet
Spela bingo på nätet
Bingo Bonus
Bingo FAQ
Att tänka på
 
 
Övrigt på nätet
Betting
Poker