STARTSIDA Artiklar Om oss Bonusar Länkar Kontakt
     

Bingo Regler
Svensk Bingo
Nät Bingo
Att spela Bingo
 
Spelvarianter
Artiklar
Bil Bingo
Bingo hallar
 
Mer Bingo
Bingo
Bingo Tips

 

1.
Bingo spelar man för roligt. Men självklart så är det alltid trevligt med lite pengar som bonus på toppen också. Så självklart har vi här nedan radat upp några värdefulla tips som förhoppningsvis leder till de lite större vinstpengarna.

2.
När du väljer vilken spelomgång du vill spela så var noga med att välja ett spel med lite spelare. Ju mindre spelare desto större blir dina vinstchanser.

3.
Se till att du har lärt dig Bingogrunderna, reglerna, spelordningen samt ha koll på de olika valmöjligheterna som mjukvaran har att erbjuda innan du ger dig ut efter de stora pengarna. Så fyll upp din ryggsäck med lärdom så kommer du att gå långt.

4.
Ibland kan det komma att dyka upp extra utlottningar av extrapriser under själva bingospelet samt extratävlingar så var beredd på detta och se till att ha huvudet på skaft.

5.
När du ändå är rustad för att jaga efter de stora pengarna ås satsa på att införskaffa de dyrare bingobrickorna. Detta för att det är på dessa brickor som de stora jackpottarna gömmer sig.

6.
Överdriv inte din förmåga då det gäller brickantal. Se till att bara köpa så många som du verkligen klarar av att hantera. Det är väldigt viktigt att du kan vara väl koncentrerad i ditt spel och allt för många brickor kan få dig att lätt tappa koncentrationen.

7.
Var rädd om dina pengar. Många spelare har tyvärr spelat bort allt för mycket pengar, så var väldigt noga med att bara använda pengar som du lagt undan för ditt bingospelande och börja absolut inte att nalla av dina privata pengar.

8.
Se till att du har lagt upp en bra plan för när det är dags att avsluta ditt bingospel för dagen. Ska det vara när du ligger på topp, medel eller minus? Var noga med att hålla fast vid denna plan och ta inga snedsteg. Detta kan nämligen vara avgörande för din spelekonomi.

Lycka till!


Bingo
Bingochatten
Bingo ordlista
Bingotips
Bingons Historia
Vett och etikett
 
 
Bingo på nätet
Spela bingo på nätet
Bingo Bonus
Bingo FAQ
Att tänka på
 
 
Övrigt på nätet
Betting
Poker