STARTSIDA Artiklar Om oss Bonusar Länkar Kontakt
     

Bingo Regler
Svensk Bingo
Nät Bingo
Att spela Bingo
 
Spelvarianter
Artiklar
Bil Bingo
Bingo hallar
 
Mer Bingo
Bingo
Bingo chatten

  Den mest uppskattade delen av bingo på nätet är utan tvekan bingo chatten. Här skapas nya bekantskaper här delas råd och tips och här välkomnar man nya spelare. Det är en härlig gargong i dessa chattar och man blir härligt glad av att få prata med andra som delar samma bingointresse. Här chattas det om allt från barn till hur man planterar blommor.

Sänk garden inne i chattrummet
Det som är viktigt att tänka på då man ska äntra en sådan grupp som bingo chatten har blivit är att tänka på att man ska bibehålla den goda gargong som är där inne. Det är viktigt att man har ett respektfullt och ett hövligt bemötande mot både de gamla och de nya spelarna. Något annat som är bra att veta är att de flesta bingospelarna spelar bingo mest för bingo chattens skull. Så gör slut med din vinnarskalle och gå in i chatten med ett öppet och glatt sinne. Här råder nämligen gratulationer när någon annan vinner och inga svordomar eller överdrivna meningar då du förlorar, då blir du snabbt impopulär hos de andra bingospelarna.


Chatten är den viktigaste delen
I bingorummen så tar ingen själva bingospelet på allvar utan det är mest bingo chatten som gäller. Själva bingon är något som dom gör vid sidan av chatten bara för att ha något att göra mest. Kan nog vara därför som det fortfarande hålls en son god stämning inne i dessa chattar. Sen finns det även moderatorer som följer chatten. Denna ser till att regler och bra ordning följs. En moderator känns igen av bokstäverna CM i deras namn vilket betyder Chat Moderator. Kom ihåg att alltid lyssna på moderatorn och var schysst och artig mot dom, för de är ju trots allt där för din skull.


Välj ett inbjudande användarnamn
När du väljer användarnamnet så bör du undvika att välja namn med dålig karaktär som ex. Angrybasterd då detta kan leda till ett dåligt första intryck. Kom även ihåg att tänka på vad du skriver i dina konversationer ute i bingochatten. Det är lätt att vara ironisk och sarkastisk, men kom ihåg att dina ansiktsuttryck inte finns med i chatten, såvida du inte använder smilies då, men detta kan lätt missuppfattas som att du är otrevlig och enbart är där för att bråka.


Bingo
Bingochatten
Bingo ordlista
Bingotips
Bingons Historia
Vett och etikett
 
 
Bingo på nätet
Spela bingo på nätet
Bingo Bonus
Bingo FAQ
Att tänka på
 
 
Övrigt på nätet
Betting
Poker