STARTSIDA Artiklar Om oss Bonusar Länkar Kontakt
     

Bingo Regler
Svensk Bingo
Nät Bingo
Att spela Bingo
 
Spelvarianter
Artiklar
Bil Bingo
Bingo hallar
 
Mer Bingo
Bingo
Bingo Bonus

Hur fungerar en bingo bonus?
Bonus är en viktig del för alla som för första gången ska spela bingo online. Bingo bonusen betyder att du som spelare får mer valuta för dina pengar i form utav en extra summa som betalas ut helt gratis till dig som gör en insättning på bingosajten. Du får helt enkelt mer pengar att spela för. Och du kan spela fler spel och en längre tid utan att du behöver sätta in mera pengar.
Bonus är bra men du bör inte välja en bingosajt enbart efter hur hög bonusen är eller hur många bonusar de ger ut varje månad. Det finns många fler faktorer som är minst lika viktiga om inte viktigare. Som t.ex. om det spelas på svenska, hur bra är chatten, hur känns själva spelen osv. Du bör själv titta dig omkring och prova flera olika bingosajter innan du väljer din egen favorit.


Omsättningskrav
Efter att du gjort din insättning och fått din bingo bonus så måste du omsätta bonusen. Du måste helt enkelt spela med bonusen och omsätta den ett visst förutbestämt antal gånger. Det är inget konstigt med detta, utan bara en försiktighetsåtgärd från bingohallen. De vill att du spelar med pengarna och på detta sätt stoppas bonusmissbrukare. Omsättningskravet är lite olika för olika bingohallar men 10 gånger är ett vanligt spelkrav. Det finns både högre och lägre genomspelskrav.


Insättningsbonus
Insättningsbonusen är som det låter, en bonus du får när du gör en insättning. Oftast får du den en gång den första gången du aktivt sätter in en summa på ditt spelkonto. En vanlig bonus är 100 % och betyder att du får lika mycket som du sätter in. Flera bingohallar erbjuder en bonus på den 2:a och 3:e insättning också och en del har återkommande bonus på alla inköp du gör. En vanlig återkommande bonus är 50 % extra. Du få titta dig omkring efter vad som passar dig bäst.


Gratis Bingo Bonus
Flera bingohallar ger också en gratis bingo bonus så att spelaren kan prova att spela på riktigt utan att först göra en egen insättning. Denna bonus får du direkt in på ditt konto efter registrering och den måste också omsättas enligt reglerna på respektive bingohall.

 


Bingo
Bingochatten
Bingo ordlista
Bingotips
Bingons Historia
Vett och etikett
 
 
Bingo på nätet
Spela bingo på nätet
Bingo Bonus
Bingo FAQ
Att tänka på
 
 
Övrigt på nätet
Betting
Poker