STARTSIDA Artiklar Om oss Bonusar Länkar Kontakt
     

Bingo Regler
Svensk Bingo
Nät Bingo
Att spela Bingo
 
Spelvarianter
Artiklar
Bil Bingo
Bingo hallar
 
Mer Bingo
Bingo
Att tänka på när du spela Bingo på nätet

De allra flesta förknippar nog Bingo med gamla gråhåriga damer som sitter i stora bingohallar eller så tänker man på Bingolotto som sänds på TV4. Men det är faktiskt så att bingon har ändrats ganska ordentligt sedan bingon fått sitt genombrott på internet. Idag så är det allt yngre människor som prövar lyckan online, det är turen som avgör en vinst i bingo eller inte, det går trots allt inte att komma ifrån. Det går inte att lära sig någon speciell strategi för att vinna mer i bingo. Men visst kan man hjälpa
turen lite på traven.


Några saker som man bör tänka på när man spelar:

  • Undvik spel där det är ovanligt många deltagare. Försök att hålla koll på vilka spel som har genomsnittet av spelare. Är det fler spelare än vanligt sjunker chansen att vinna en fin vinstpott.

  • Det finns ingen anledning att spela fler brickor än du kan hålla reda på. På nätet slutar aldrig spelen så det är bättre att du koncentrerar dig på ett mindre antal bingobrickor än spelar för många och inte hinner med eller stressar dig i onödan. Bingo ska vara ett nöje, inte stressigt.

  • Var trevlig i chatten och du kommer att få många trevliga vänner i chatten så länge du spelar där. Bli inte irriterad om någon missar ett nummer eller är seg i chatten, det finns många störningsmoment när man spelar online spel.

  • Kika runt på olika bingohallar på nätet. Alla har inte samma bonuserbjudanden eller erbjudanden som passar just dig.

  • Spela på bingosajter med bra priser i chatten. Många bingohallar online har extratävlingar i chatten, leta reda på de som har bäst chatt tävlingar, det kan löna sig i längden!

  • De flesta bingohallar på nätet låter dig byta bingobricka om du inte gillar numren, gör det i så fall. Det är du som spelar och ingen annan är du ska vara nöjd med numren på din bricka.

  • Ju högre priser på brickorna, desto högre vinstpott. Visst kan du spela 10-öres bingo och vinna 500 kronor då och då, men ju dyrare brickorna är, desto mer pengar ligger i vinsten.

  • Spela bara på välkända bingohallar online. Sök runt på nätet och kolla om du är osäker.

  • Bingo är beroende utav slumpen och du kan på inga sätt slå systemet. Ibland hör jag personer som pratar om bingostrategier, men i ärlighetens namn: det finns väldigt få! Om du ändå vill försöka så kan du försöka räkna bingobollar, men det är mycket svårt och ingenting som jag rekommenderar. Men köp inte boken ”How to win at bingo” av Joseph E Granville, den är ren bluff.

  • Ha roligt!

Bingo
Bingochatten
Bingo ordlista
Bingotips
Bingons Historia
Vett och etikett
 
 
Bingo på nätet
Spela bingo på nätet
Bingo Bonus
Bingo FAQ
Att tänka på
 
 
Övrigt på nätet
Betting
Poker